Donk Industries

1e Industrieweg 5
3411 MG  Lopik
Tel. 0348 551 424


Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

 

Over Donk

Donk Industries,

 

One stop shop voor aluminium producten. Vanaf de oprichting in 1932 houden wij ons bezig met de verwerking van aluminium voor een veelheid aan toepassingen.

 

De unieke combinatie van al onze productie capaciteiten is met recht uniek te noemen. Door het samen brengen van alle mogelijke facetten van het productieproces voor aluminium zijn wij in staat snel, accuraat en volledig te voorzien in de wensen van onze opdrachtgevers.

 

 

Onze aluminiumgieterij heeft een gietcapaciteit tot 10 kg aluminium per product. De poedercoaterij is volledig voorzien van de juiste voorbehandelingsmethoden om aluminium optimaal te beschermen en te voorzien van alle moderne poedercoatings die in de markt verkrijgbaar zijn.

 

Onze CNC bewerkingsafdeling is uitgerust met de modernste machines, zowel drie assige bewerkingscentra als vijf-assige bewerkingscentra zijn aanwezig. Al onze bewerkingscentra zijn centraal te programmeren door de modernste CAM-programmatuur.

 

Door de aanwezigheid van een eigen productontwikkelingsafdeling en gereedschapmakerij kunnen wij borg staan voor het optimaal ontwikkelen van de gevraagde producten. Aangezien het gehele proces onder een dak plaats vindt dragen wij zorg voor het optimaliseren van de producten voor elk van de benodigde processen en niet alleen voor een enkel proces. Dit brengt uiteraard zeer veel voordelen met zich mee.

 

Het uitvoeren van alle processen op een locatie is uiteraard ook een groot logistiek voordeel, onze afnemers bestellen slechts bij een leverancier en krijgen het gewenste product kant en klaar aangeleverd.